Clubkleding

Als competitiespeler (ook jeugdleden!) van Badminton Bergen op Zoom speel je de competitiewedstrijden in het officiële clubshirt en een effen zwart rokje of short. Dit geldt zowel voor de enkel, dubbel en gemengddubbel als voor thuis- én uitwedstrijden.

Voorbeeld heren / unisex clubshirt en zwarte short
Voorbeeld dames clubshirt en zwart rokje

Hoe kom ik aan het clubshirt?

Jansen Sport in Bergen op Zoom verzorgt het clubshirt in heren- en damesmodel (kindermaat €25, volwassen maat €30) en in de winkel (Antwerpsestraat 17) kun je terecht om het te passen. Je vindt er ook andere sportkleding, schoenen, tassen, gripjes en meer! Volg Jansen Sport op facebook.

Naam bedrukken: wil je je naam (voornaam, achternaam of allebei) op de achterzijde van het clubshirt laten bedrukken? Dat mag alleen bij Jansen Sport zelf: geef aan dat je je naam wilt laten bedrukken direct wanneer je het clubshirt hebt gepast. Kosten voor het bedrukken van je naam zijn voor eigen rekening: €4,75 voor 1 regel, €5,75 voor 2 regels.

Wassen en drogen: om het shirt en de bedrukking mooi te houden, was je het met gekleurde was op maximaal 30 graden Celsius en binnenstebuiten – drogen doe je op een droogrekje, niet in de droger.

Afspraken

  • Alle competitiespelers dienen tijdens competitiewedstrijden in zwarte broek / zwart rokje en het clubshirt te spelen.
  • Dit geldt voor zowel enkel, dubbel als gemengddubbel (dus alle drie de partijen).
  • Dit geldt voor thuis- én uitwedstrijden en eventuele kampioenswedstrijden.
  • Bedrukking op clubkleding: alleen in overleg met de commissie communicatie en het bestuur. Bedrukking naam op achterzijde alleen bij Jansen Sport.
  • Bij twijfel dient men altijd te overleggen met het bestuur waarbij de uitspraak van het bestuur bindend is.