Sport Overdag

Sport Overdag is een spelersgroep binnen BadmintonBoZ die elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur badminton speelt in Sporthal De Boulevard. De samenstelling van deze groep is divers en gemiddeld een wat oudere leeftijd.

Lid worden bij Sport Overdag

Past een middagje badmintonnen in jouw week, dan is Sport Overdag van BadmintonBoZ erg leuk om lid van te worden. Je kunt drie keer gratis komen spelen. Klik hier voor meer informatie.

De Sport Overdag groep heeft een grote aantrekkingskracht en vanwege beperkte baancapaciteit is er wachtlijst voor nieuwe leden. Het volgende protocol wordt gebruikt.

Wachtlijstprotocol

Aspirant-leden op de wachtlijst moeten pro-actief zijn: elk jaar in juni krijgen zij een e-mail vanuit het secretariaat. Hierin wordt gevraagd of ze op de wachtlijst willen blijven staan. Zo blijft de wachtlijst actueel.

Datum van inschrijven op de wachtlijst is leidend en er is een volgorde van uitnodigen om lid te worden bij Sport Overdag:

  1. huidige leden die al spelen bij de avondgroep (senior recreanten) die willen overstappen naar Sport Overdag (hun lidmaatschap van de avondgroep stopt dan)
  2. aspirant-leden die op de wachtlijst staan
  3. huidige leden die al spelen bij de avondgroep (senior recreanten) die aanvullend lid willen worden bij Sport Overdag (zijn dan lid van twee ledencategorieƫn