Over Badminton Bergen op Zoom

Wij heten je van harte welkom bij onze vereniging en vinden je keus voor deze tak van sport helemaal terecht! Badminton is een van de leukste sporten in Nederland en wij hopen dat je met ons een aantal aangename badmintonuurtjes zult beleven.

Wie zijn we?

De badmintonclub, als lid van de Badminton Nederland, biedt sportieve en sociale gelegenheid aan haar leden in alle leeftijdscategorie√ęn om actief de badmintonsport te beoefenen. We organiseren activiteiten voor individuen en teams, in recreatie- of competitieverband, voor jeugd en volwassenen.

Wij zijn een door leden en omgeving gewaardeerde sportclub waar gezelligheid en sportiviteit centraal staan. Met gemotiveerde en vaardige bestuursleden geven we sturing aan een financieel gezonde en organisatorisch gedegen badmintonclub.

Wat is onze visie?

Samen met de leden zijn we ambassadeurs van de badmintonsport en zorgen we voor een veilige omgeving en een goede sfeer voor alle leden. Het bestuur, ondersteund door vrijwilligers en trainers, neemt hierin het voortouw.

Onder begeleiding en toezicht van gediplomeerde trainers kunnen leden zich zo goed mogelijk laten begeleiden, trainen en verder ontwikkelen. Met de ondersteuning van betrokken vrijwilligers zorgen we voor de beoefening van de badmintonsport in een goed toegeruste sporthal en realiseren we een badmintonclub waar je graag bij wilt horen. Hierdoor hebben we een groot draagvlak bij de leden.

Opgericht op 29 maart 2022!

Badminton Bergen op Zoom (afgekort: BadmintonBoZ) is op 29 maart 2022 opgericht en is aangesloten bij Badminton Nederland. De badmintonclub is ontstaan door een fusie tussen The Flying Shuttle ’57 en Bergse Badminton Vereniging.