Maak kennis met badminton!

Wil je een keer komen spelen en kennismaken met onze club? Bekijk dan de speeltijden en neem eerst contact op met de contactpersoon voor nieuwe leden. Hieronder vind je hun namen. Bij aankomst vraag je naar jouw contactpersoon en je wordt van harte welkom geheten.

Je mag drie keer GRATIS komen badmintonnen zonder dat je ergens aan vast zit! Daarna kun je kiezen voor een proeflidmaatschap. Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

LET OP: Deelname aan ProbeerBadminton.nu is niet inbegrepen bij drie keer gratis badmintonnen en/of een proeflidmaatschap!

Contactpersonen nieuwe leden

Jeugd
Natasja Looij

0164 230 480
Volwassenen
Monique de Laet
0164 251 285
Volwassenen Sport Overdag
Lonny van Leeuwen
06 4213 5710

Hoe werkt het proeflidmaatschap en mag ik een introducé meenemen?

Als je nog nooit bij een andere badmintonclub gespeeld hebt, dan kun je kiezen voor een proeflidmaatschap. Dit proeflidmaatschap duurt twee aaneengesloten kalendermaanden1 en kost slechts €15 voor jeugd en volwassenen en €10 voor sport overdag leden.

Je mag altijd iemand uitnodigen om ook kennis te maken met badminton: neem wel eerst contact op met de contactpersoon voor nieuwe leden.

1 = training bij de veren spelersgroep is niet inbegrepen.

Wat heb je nodig voor badminton?

Trek soepel zittende sportkleding aan zodat je onbelemmerd kunt bewegen en zorg voor goede zaalsportschoenen met niet-zwarte zolen. Lees meer…